Söker du psykoterapi i Stockholm?

Välkommen att kontakta mig om du behöver en psykoterapeut i Stockholm. Jag är leg Psykoterapeut och handledare och kan erbjuda psykoterapi, handledning, parterapi och stödsamtal. Min mottagning finns på Åsögatan på Söder i Stockholm.

Mer om mig

Jag heter Monika Thelin är leg psykoterapeut, utbildad handledare, leg dansterapeut samt certifierad livs– och karriärcoach. Mer än 20 års arbete som psykoterapeut har gett mig en gedigen erfarenhet, stor förståelse och respekt i mötet med människor med psykiskt lidande och varierande problematik.

Mitt arbetssätt grundar sig på modern psykodynamisk psykoterapi med kognitiva inslag. Jag är en helhetstänkande psykoterapeut med särskilt intresse för relations- och traumaproblematik, kulturella och etniska problemställningar samt HBTQ-frågor.

Stockholm Psykoterapi Monika Thelin

Stockholm Psykoterapi, leg Psykoterapeut Monika Thelin

Varmt välkommen att ta kontakt!

 

Monika Thelin AB

Telefon: 0708-28 79 28
E-post: info@monikathelin.se
Adress: Åsögatan 155, 116 32 Stockholm